Ve středu 20. ledna od 14.30 pořádá Skutečně zdravá škola online konferenci, na které představí zajímavá témata současného dění ve školních jídelnách. 

S konkrétními návrhy a tipy, jak snižovat množství soli v pokrmech vystoupí Lenka Pokorná ze Skutečně zdravé školy. Alexandra Košťálová ze Státního zdravotního ústavu představí projekt „Máme to na talíři, není nám to jedno“. Její kolegyně v projektu, Renata Lukášová z Českého Gastronomického Institutu se zaměří na praktický dopad projektu – organizace práce v kuchyni, vybavení kuchyní, nákup surovin a složení jídelníčků. 

O tom, jak ve školní jídelně postupovat, co je dobré vědět, a čeho se vyvarovat při cestě ke zlatému certifikátu programu Skutečně zdravá škola, se podělí Hana Hlouchová, vedoucí provozu v Mateřské škole Fügnerova v Lounech 

Detailní program a odkaz na registrační formulář najdete na tomto odkazu.